Шампионките на България срещу вицешампионките на България – това е финалът на първия турнир от женската Национална верига по плажен волейбол, който се провежда в Смолян.

Диана Малинова & Диана Филипова ще се изправят срещу Ася Динова & Светла Ангелова в битка за първото място от 16:00 часа на пясъчния корт на площад „България" в Смолян.

В изключително драматични полуфинални сблъсъци, завършили след тайбрек, водачките в схемата Малинова & Филипова надиграха Евелина Чолакова & Мария Аладжова с 2:1 (20:22, 25:23, 16:14), а поставените под номер 2 Динова & Ангелова се наложиха над Анета Германова & Петя Венева с 2:1 (22:20, 18:21, 18:16).

Спорът за бронзовите медали между Чолакова & Аладжова и Германова & Венева ще започне в 14:00 часа, два часа преди големия финал за златото.

 

Снимка: Бг волейбол

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I