Шофьор ще лежи в затвора при строг режим след като не успя да се отучи от вредния си навик да управлява автомобил след употреба на алкохол. Неделинецът бил спипан зад волана с 1,33 промила. Няколко месеца преди това Б.В. отнесъл условна присъда за същото провинение. Тогава пробата му отчела 1,4 на хиляда.
Родопчанинът решил да се позабавлява в местен бар и по думите му си наел шофьор защото смятал да употреби алкохол. Час и половина след полунощ обаче жената, която го докарала с автомобил, решила да се прибере и му върнала ключовете. След „две уискита" в бара, неделинецът излязъл и решил да подкара колата си, защото живеел наблизо и смятал, че няма да го хванат, разказал пред съда Б.В. Потегляйки рязко обаче, бил забелязан от полицейски патрул, който тръгнал след него. След като бил спрян за проверка полицаите усетили мирис на алкохол. Проверката с дрегер установила 1,4 промила, кръвната проба-1,33.
Районните магистрати в Златоград пратиха водача за четири месеца в пандиза. Той ще плати 800 лева глоба, а книжката му ще бъде отнета за срок от година и осем месеца. Окръжният съд в Смолян потвърди присъдата на родопчанина.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Книжката трябва да се отнема ,за по-дълъг срок!Не е лошо и да се върне неделното училище с изпит отново,че някои са забравили правилника.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I