Инициативата на ОД на МВР – Смолян „Живот без дрога и без агресия" завърши с провеждането на областен конкурс за изява на млади таланти на сцената на Родопския драматичен театър "Николай Хайтов".
Много ученици, родители, жители и гости на града имаха удоволствието да се насладят на изявите на млади и талантливи ученици от СОУ "Антим І" – гр. Златоград, СОУ – "Христо Ботев" – гр. Девин и ОУ "Иван Вазов" – гр. Смолян в зала 1 на театъра. Те се представиха блестящо с две вдъхновяващи авторски музикални изпълнения и три изумителни театрални етюда, на които майсторски показаха своето отношение към дрогата и насилието.
В категорията за музикално изпълнение първа награда получи талантливият Стефан Сариев, ученик от 11 клас, СОУ "Антим І" – гр. Златоград с авторското си парче на китара "Just once". Той обраовациите на публиката заради уникалното сценично присъствие и комбинацията от качества на истинска звезда, мигновено стана любимец на зрителите.
В категорията за театрален етюд журито определи първа награда за най-добро актьорско изпълнение на "Пътят на наркомана", с атрактивното участие на осмокласници от СОУ "Христо Ботев"–Девин.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I