www.24smolian.com

Ученици се качиха на сцената в кулминацията на кампанията „Живот без дрога и без агресия“

четвъртък, 21 април 2016 г.0 коментара

Инициативата на ОД на МВР – Смолян „Живот без дрога и без агресия" завърши с провеждането на областен конкурс за изява на млади таланти на сцената на Родопския драматичен театър "Николай Хайтов".
Много ученици, родители, жители и гости на града имаха удоволствието да се насладят на изявите на млади и талантливи ученици от СОУ "Антим І" – гр. Златоград, СОУ – "Христо Ботев" – гр. Девин и ОУ "Иван Вазов" – гр. Смолян в зала 1 на театъра. Те се представиха блестящо с две вдъхновяващи авторски музикални изпълнения и три изумителни театрални етюда, на които майсторски показаха своето отношение към дрогата и насилието.
В категорията за музикално изпълнение първа награда получи талантливият Стефан Сариев, ученик от 11 клас, СОУ "Антим І" – гр. Златоград с авторското си парче на китара "Just once". Той обраовациите на публиката заради уникалното сценично присъствие и комбинацията от качества на истинска звезда, мигновено стана любимец на зрителите.
В категорията за театрален етюд журито определи първа награда за най-добро актьорско изпълнение на "Пътят на наркомана", с атрактивното участие на осмокласници от СОУ "Христо Ботев"–Девин.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН