Ограничава се движението в прохода „Превала", съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура". Забраната за движение ще важи в периода 20-23 април за времето от 8 до 18 часа по пътя Смолян-Стойките, в участъка от км 12+890 (при кръстовището с път III-8641 Пампорово-Смолян) до км 17+600, в близост до мотел „Крива река". Ограничението е заради извършването на локални ремонти по пътната настилка.
По направлението Смолян-Стойките шофьорите могат да използват обходен маршрут: Смолян–Пампорово–Стойките и обратно, като следват поставените пътни знаци и указателни табели. По време на ремонтните дейности се разрешава движението на моторни превозни средства над 3,5 тона по път III-8641 Пампорово–Смолян.
Същата организация на движението в отсечката ще бъде въведена и от 25 април (понеделник) до 27 април (сряда) между 8 ч. и 18 ч.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I