Жени ГЕРБ-Смолян проведоха редовната си работна среща с членове на структурата в офиса на партията. Събранието бе ръководено от Петя Пампорова, областен координатор на дамската структура.
Направен бе анализ на работата на ЖГЕРБ през първите три месеца на годината. Начертани бяха бъдещите инициативи на структурата, които ще се реализират през месеците май и юни. Дамите от партията изработиха великденски картички, които ще бъдат раздадени на Цветница пред храмовете в областния град. Членовете на Жени ГЕРБ – Смолян обсъдиха и включването на организацията в традиционното пролетно почистване на града. Областният координатор Петя Пампорова изрази убеденост, че структурата в общината е успяла да създаде един отличен екип, който постига само положителни резултати в полза на хората. Тя заяви, че организацията ще подготви в края на юни областен форум, който да развива и обогатява членовете на дамската структура.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I