www.24smolian.com

Кметът изпълни желанията в „Прогресите”: Има пейки, а „змиярник” се превърна в спортно игрище

сряда, 20 април 2016 г.0 коментара

Живеещите на улица „Васил Райдовски" и ж.к. „Прогресите" №4,5,6 и 7 в кв."Устово" благодариха на кмета Николай Мелемов затова, че бързо е реагирал на техните искания. Хората са настоявали да бъде поставено огледало на кръстовището на излизане от „Прогресите" към главния път, както и да им бъдат предоставени пейки.. Желанията им са вече изпълнени.
Хората имат и още една придобивка, за която благодарят на кмета-атрактивно игрище, което събира малки и големи за активен спорт и забавления в слънчевото време.  Това място беше буквално змиярник, споделят хората живеещи в блоковете. Поискахме от кмета да бъде изчистено и да се преустрои като спортно игрище. Кметът удовлетвори желанието ни и сега, който иска играе футбол, а други баскетбол", казват спортуващите. Мъжете шеговито споделят, че половинките им са най-доволни, защото вместо да пият по кръчмите, те играят футбол.   
Благодарим на кмета Мелемов, защото показа, че обещанията могат да бъдат изпълнени и приоритет в неговата работа е грижата към хората, които са му гласували доверие", добавиха още жители от „Прогресите".
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН