www.24smolian.com

Компания надъха ученици да останат и работят в Смолян

сряда, 20 април 2016 г.0 коментара

Ученици от Професионалната гимназия по техника и технологии „Христо Ботев" в Смолян посетиха производствената база на „Микони" ООД, където се запознаха с високотехнологичните процеси. За учениците бе изключително вълнуващо да изгледат кратък филм, който представя работата на фирмата и след това да видят отблизо как се произвеждат пътни знаци, как се настройват и работят машините, както и прецизността, която се изисква по време на производствения процес.
По време на срещата ръководството на фирмата акцентира колко важна е връзката „бизнес – образование" и насърчи учениците да се стремят да бъдат високообразовани и квалифицирани и да останат да работят в Смолян.
„Микони" ООД е специализирана в производството на пътни знаци и сигнализация, метални конструкции и системи за укрепване, детайли и заготовки от листова ламарина. Фирмата предлага и услуги в сферата на високо технологичната обработка на ламарина и производство на стандартни и нестандартни детайли и машинни елементи, които са широко приложими.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН