www.24smolian.com

На Великден: Футболните битки за „Smolyan cup” ще набират средства за нуждаещи се

понеделник, 25 април 2016 г.0 коментара

Благотворителният футболен турнир „Smolyan cup" ще се проведе на 30 април и 1 май.
„Скъпи приятели и жители на Смолян и региона, имаме удоволствието да Ви съобщим, че по случай един от най-светлите празници – Великден, ще направим поредната си благотворителна акция. Ще организираме футболен турнир с благотворителна кауза. Всички вие сте поканени, без значение дали обичате да спортувате, обичате футбола или просто обичате да помагате. Събитието ще се проведе на 30 април и 1 май на игрищата до стария стадион в Смолян. Очакваме за пореден път родопчани да покажат колко съпричасни могат да бъдат, очакваме ожесточени футболни битки, очакваме да се повеселим и най-важното – да помогнем.
Който желае да се включи в каузата ни има два варианта: Единият е да сформира отбор от минимум 6 души и да го регистрира сайта ни –http://smolyancup.eu/. Регистрацията стартира в понеделник, а входните такси на участниците, в размер на 5 лв. ще бъдат дарени за нашата кауза.
Другият вариант е да дойдете на игрищата, до стария стадион в град Смолян на 30 април или 1 май и да подкрепите нас и всички участници", призоваха организаторите.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН