Поскъпване на водата в Смолян обсъди на открито заседание Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/.
Крайната цена за битовите потребители в Смолян се предвижда да нарасне с девет стотинки - от 1,89 на 1,98 лева за куб. метър без ДДС.
Процедурата дава възможност до 26 май да се депозират писмени становища в КЕВР, които ще бъдат внимателно разгледани, каза председателят на КЕВР Иван Иванов. Окончателни решения за цената на ВиК-услугата в Смолян КЕВР ще вземе на 31 май. Цените ще влязат в сила от 1 юни.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Водата в Смолян е най-скъпа в цяла България. На софианци се кара от Рила до яз. Искър пречиства се .и т.н и пак е почти с 0.50 по-евтина. Смолянското ВиК какви разходи има та вдига цената?

    ОтговорИзтриване
  2. И каква е тази цензура. На вас плащат ли с част от парите от водата. В Смолян водата е най-скъпата в цяла България.

    ОтговорИзтриване
  3. Браво бе 2.40 вода,поздравления,ама като има овце има и кой да ги стриже!!!

    ОтговорИзтриване
  4. И най- мръсната вода особено след дъждове - кафява с кал а после с хлор.И ако това е питейна вода здраве му кажи !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Няма ли журналисти в Смолян, да поразровят разходите в това ВиК и да разберем защо на водния Титаник не му стига 1,89

    ОтговорИзтриване
  6. гарантирано от ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  7. Браво бе!Като ще пием вода с нафта по- добре да си я взимаме от бензиностанция!Не стига че плащаме по близо 3 лева на кубик та щяла да поскъпва още!Водата в Устово освен за пране за друго не става!При най-слабия дъжд мирише на нафта!

    ОтговорИзтриване
  8. Според публикувания в сайта на КЕВР доклад за утвърждаване цени на водоснабдителните и канализационни услуги анализът показва, че цените на ВиК услугите, които ще се прилагат през 2016 г. от дружеството в Смолян, са под прага на социална поносимост. - Демек шилетата в Смолян могат още да понасят

    ОтговорИзтриване
  9. всичко е на герб,а им трябват мн паральоци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I