Ива Смайлатска от Златоград спечели симпатиите на Асоциацията на българските футболисти и бе обявена за най-добрия вратар на турнир, провел се в Момчилград. Познавачите на футбола признаха таланта на ученичката от Златоград, която видимо бе по-голям "страж" от момчетата, и й пожелаха след време да пази вратата на националния женски тим на България.
Отборът на ФК „Арда 1924" (Кърджали) спечели първото място във футболния турнир за деца до 13 години в Момчилград, след като се наложи със 7:5 след дузпи (4:4 в редовното време) над домакините от „Родопи" в спора за Купата на АБФ.Осем тима от набор-2004 участваха в двудневната надпревара на градския стадион в Момчилград, организирана от Асоциацията на българските футболисти, Областния съвет на БФС-Кърджали и генералния спонсор "Кока-Кола". През първия ден на турнира тимът от Кърджали разгроми с 15:0 Юнак (Ардино), а след това на полуфинала децата на ФК Арда 1925 се наложиха с 5:1 и над връстниците си от Златоград. В малкия финал за третото място ФК Златоград разби с 5:0 съперниците си от Кимекс (Кърджали). Петото място в крайното класиране зае тимът на Левски 2005 (Крумовград), следван от Граничар (Кирково), Юнак (Ардино) и Родопски сокол (Кърджали).
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I