Кметът на Мадан Фахри Молайсенов ще поеме лично първите семестриални такси на абитуриентите-отличници от родопския град. Това обяви лично той по време на изпращането на завършващите ученици. Кметът превърна стимула в традиция за Мадан.
„Аз – като кмет на общината и общинското ръководство, сме винаги насреща, за да ви помогнем с каквото можем и да отговаряме на въпросите Ви. Нашето желание е да изберете своя път, да се квалифицирате и да се върнете тук в Мадан, където да намерите реализация, да създадете семейства и да живеете! Защото Мадан има нужда от Вас –Вие сте неговото бъдеще, а то е пред Вас.
Нека Вашето поколение сбъдне и нашите мечти! Бъдете здрави, вдъхновени и продължавайте смело напред", заяви в словото си кметът.
Абитуриентите от Випуск 2016 с красиви тоалети и костюми превзеха градския площад. Заедно с класните си ръководители и със своите дами и кавалери, всички те преминаха през двуреден коридор от близки и приятели, изпълнили площада поне час по-рано. Красиви, неотразими, с ведро настроение и сияещи от щастие-такива бяха младите дами и господа от Випуск 2016.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I