Кметът Николай Мелемов покани в община Смолян учителите –ветерани в навечерието на  24 май, за да изрази признателността си към тях. „Скъпи учители, поздравявам ви  от мое име и от името на община Смолян. Всеки от нас пази в съзнанието си любимите учители, защото сте ни дали път в живота. Нашето общество има дълг към вас, защото мисията ви е много важна – формирате капитала и бъдещето на нашата нация. Желая ви много години занапред здраве и живот. Да се радвате на признанието и любовта на поколенията", каза в приветствието си към образователните дейци градоначалникът. Той подари на всички по един билет за концерта на Веселин Маринов, който ще се състои на 17 май в Смолян, за което беше аплодиран от учителите. Мелемов каза още, че това тържество ще го направи традиционно и всяка година в навечерието на 24 май ще кани учителите –ветерани. „Благодарим ви от името на всички, бъдете живи и здрави и подавайте вашия талант на знанието на всички бъдещи поколения", пожела и зам.-кметът Венера Аръчкова, която приветства също преподавателите.
Председателката на клуба на учителите ветерани Златка Рашева благодари на Мелемов за прекрасната инициатива. „В навечерието на 24 май вие ни събрахте да се видим отново, да тупкат сърцата ни, че някой се е сетил и за нас. Нищо, че сме възрастни, ние сме умни и можем да бъдем полезни", каза Рашева. Тя подари на кмета пясъчен часовник, който да отмерва времето и му пожела по-често да се сеща за тях.
Специално за учителите ветерани, талантите от ОДК-Смолян изнесоха празнична програма. След това Мелемов покани образователните дейци на чаша вино в 247 зала на община Смолян.
На тържеството присъстваха общинските съветнички Петя Пампорова и Мария Семерджиева.
24smolian.com
     
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I