32-годишен смолянчанин бе спипан с наркотици в областния център, съобщиха от полицията. При проверка на П.П. в него са открити 3 грама канабис и 2,4 грама амфетамини. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, срещу него е започнато незабавно производство.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. изпуснахте положението в града май

    ОтговорИзтриване
  2. Няма държава,а скоро ще останат само мангали и пенсионери

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I