Ученик заплаши да съсече полицаи с брадва, след което бил готов да ги „излежи". Хлапакът нападнал патрул пред бар в рудоземското село Елховец. Непълнолетният В.Б. опитал да нанесе удари с крак на униформените служители на реда по време на проверка в малките часове на денонощието. Те били неуспешни, но пък солидно гарнирани с думите „Педера*ти, майка ви ще еб*! Боклуци, утре няма да сте на работа! Ще ви съсека с брадва и ще ви излежа!". Собственикът на заведението пък бил заплашен, че ще му бъдат счупени прозорците.
След като бил укротен, младият родопчанин бе изправен пред съда в Мадан. За поведението си момчето отнесе 5-месечна условна присъда с едногодишен изпитателен срок. В.Б. бе „награден" и с обществено порицание, като „геройствата" му ще се кипрят на информационното табло на Община Рудозем.
Момчето е ученик в индивидуална форма на обучение в Основно училище „Христо Ботев" в рудоземското село.
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I