www.24smolian.com

Разбеснял се шофьор опита да намали наказанието си с мотив: Заплаших ченгета с побой, но… никой не чу!

неделя, 22 май 2016 г.0 коментара

Разбеснял се шофьор на камион, изправил на нокти целия полицейски участък в Рудозем, поиска по-леко наказание от съда с мотива, че… нямало минувачи, никой освен полицаите не чул заканите му и „обществото не било скандализирано".
Припомняме, че екшънът, за който първо 24smolian.com писа, станал след като родопчанинът А.М. трябвало да даде обяснения пред органите на реда. Това обаче отрищило гнева му, който обрисувал словестно трима полицаи и началника им като „глупаци, смешници, боклуци". Мъжът изтъкнал дори степента си на образование с думите „Аз съм учил повече от вас, от утре не сте на работа", както и „Глупаци, аз съм бил полицай. Предлагаха ми да стана шеф на БОП. Тренирал съм киокушинкай, имам черен колан, мога да ви счупя за няколко секунди". Рудоземчанинът-каратист дори си харесал за счупване главите на униформените служители като им предоставил избор-да се отдръпнат от пътя му, „никакви обяснения няма да давам", или за секунди щял да ги троши… Това довело до задържане на мъжа, който лъхал на алкохол, но отказал да бъде тестван с техническо средство. Пред участъка той бил докаран с автомобил, управляван от жена, която обаче не чула заканите на родопчанина.
Явното неуважение към реда и неговите служители костваха 300 лева глоба за осъждания и преди за неплащане на издръжка шофьор на товарен автомобил, както и обществено порицание. Опитът му наказанието да бъде смекчено пред окръжните магистрати в Смолян не бе успешен.
24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН