Разбеснял се шофьор на камион, изправил на нокти целия полицейски участък в Рудозем, поиска по-леко наказание от съда с мотива, че… нямало минувачи, никой освен полицаите не чул заканите му и „обществото не било скандализирано".
Припомняме, че екшънът, за който първо 24smolian.com писа, станал след като родопчанинът А.М. трябвало да даде обяснения пред органите на реда. Това обаче отрищило гнева му, който обрисувал словестно трима полицаи и началника им като „глупаци, смешници, боклуци". Мъжът изтъкнал дори степента си на образование с думите „Аз съм учил повече от вас, от утре не сте на работа", както и „Глупаци, аз съм бил полицай. Предлагаха ми да стана шеф на БОП. Тренирал съм киокушинкай, имам черен колан, мога да ви счупя за няколко секунди". Рудоземчанинът-каратист дори си харесал за счупване главите на униформените служители като им предоставил избор-да се отдръпнат от пътя му, „никакви обяснения няма да давам", или за секунди щял да ги троши… Това довело до задържане на мъжа, който лъхал на алкохол, но отказал да бъде тестван с техническо средство. Пред участъка той бил докаран с автомобил, управляван от жена, която обаче не чула заканите на родопчанина.
Явното неуважение към реда и неговите служители костваха 300 лева глоба за осъждания и преди за неплащане на издръжка шофьор на товарен автомобил, както и обществено порицание. Опитът му наказанието да бъде смекчено пред окръжните магистрати в Смолян не бе успешен.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I