СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя с Празника на община Баните и минералната вода - 6 май 2016 година. Още с влизането си в този родопски край усещаме магията на божествената природа, мирисът на бор и ела, топлите минерални извори, големите родопски сърца и добротата в погледите на хората. Като че ли някаква свръхестествена сила те опиянява, кара те да забравиш всичко и да станеш част от великото сътворение на света.
Природата ни е дарила с извор на минерална вода, която  със своята целебна сила е помогнала на много нуждаещи се. Това е нашето богатство, богатството  на община Баните.
Трябва да призная, че хората в нашата община никога не са живели безгрижно – тук се работи здраво, нужни са много кураж, много сили и вяра. Така ще успеем заедно да сменим облика на община Баните, да ремонтираме улици, да положим основи и изградим една истинска европейска община, каквато заслужаваме да бъдем.
Освен Празника на община Баните и минералната вода на 6 май  българската църква празнува Гергьовден, един от най-красивите пролетни празници. Свети Великомъченик Георги Победоносец се приема от българския народ като покровител на земеделието и скотовъдството, на смелостта и храбростта. Нека  той да ни закриля и води в трудните моменти, да ни вдъхва  увереност във всяко начинание!

Скъпи  именници,
Нека  Свети Георги  озари живота Ви със здраве и благополучие,  светлина да огрява  душите Ви.
Честит празник  и на Вас, служители в Българската армия!

Скъпи съграждани,
Искам от сърце да благодаря на всички Вас, които с делата си градите бъдещето на община Баните. Бъдете здрави и силни за да успеем да се преборим с достойнство и с новите изпитания за да пребъде община Баните.
Аз вярвам, че имайки подкрепата на своите съграждани, ще имам и силите да направя много за общината!
ПОКЛОН ПРЕД ВАС!  И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

МИЛЕН  БЕЛЧЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА БАНИТЕ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I