Най-ранобудните дами от общинската структура на ПП ГЕРБ – Смолян, раздадоха вкусни гевреци на Гергьовден за здраве и берекет. Инициативата се проведе в района около прочутата „Балиева вода" край Смолян, където по традиция на този български празник идват да си налеят лековита вода стотици хора от цяла България.
Всеки един посетител на чудотворното място беше приятно изненадан със сутрешна закуска, като дамите от партията отново впечатлиха с идеите си смолянчани и гости на града.
В начинанието се включиха народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, областният координатор на дамската структура Петя Пампорова, зам.-кметът на община Смолян Венера Аръчкова и членове от общинската организация.
"Така изразяваме благопожеланията си към смолянчани и гости на областния град за здраве и благополучие", коментира народният представител д-р Даниела Дариткова. В отговор на своя жест дамите от ГЕРБ също получиха от съгражданите си пожелания за светлия християнски празник.
В местността „Балиевата вода" има три чешми, а течащата от тях вода има различни лечебни свойства, според местните жители. От незапомнени времена хората започват да се събират още на 5 срещу 6 май, защото се вярва, че водата е най-лековита на Гергьовден преди изгрев слънце. По – възрастните разказват как хора със зрителни проблеми се оправяли, лекували екземи и стомашни заболявания.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Браво за гевреците,ама публикувайте коментарите...или сте си едно цяло ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Титан раздаваха ли?

    ОтговорИзтриване
  3. Дарете и вие вместо да пишете глупости.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I