Представители на МГЕРБ в Смолян се включиха в националната кампания „Да изчистим България заедно". Те чистиха в парк „Чинара" и събраха 11 чувала с отпадъци. Активистите на ГЕРБ се натъкнаха на огромни количества боклук - пластмасови шишета, чаши, бъркалки, фасове, хартия, найлонови торбички и др.
Opгaнизaциятa пo инициaтивaтa зaпoчнa няĸoлĸo дни пpeди нeйния cтapт. Cтpyĸтypaтa нa МГEPБ в обастния град, пpeдвapитeлнo ce cнaбди c pъĸaвици и чyвaли. Haпpaвeн бe и oглeд нa paйoнa, мapĸиpaн зa пoчиcтвaнe.
„Участваме в акцията с голямо желание и ентусиазъм, но чистотата не бива да бъде кампанийна. По-лесно е, когато си хвърляш отпадъците на указаните места и пазиш чиста природата", отбеляза Ангел Безергянов, областен координатор на МГЕРБ. Той допълни, че хиляди тонове отпадъци се изхвърлят в природата всяка година, а рисковете за околната среда от разпиления навсякъде боклук са огромни. Безергянов благодари на всички младежи, които дадоха личен пример с участието си в инициативата.
24smolian.com 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I