20-метрова картичка подариха децата на Смолян на кмета Николай Мелемов. Тя беше изработена от сръчните и талантливи детски ръчички за 1-ви юни. Благодарим Ви за чудесния празник г-н Мелемов", казаха малчуганите при връчването на уникалната картичка с различни рисунки. По-хубав подарък не съм получавал. Трогнат съм. Вие сте нашите цветя и нашето бъдеще. Пожелавам ви да сте живи и здрави и да творите бъдещето на Смолян", каза смолянският кмет на талантливите малчугани.
Мелемов постави на видно място в кабинета си уникалния детски подарък.   
С много емоции, състезания, награди, лакомства и забавления премина в Смолян 1 юни –Международен ден на детето. Стотици деца и родителите им се забавляваха, а за да се чувстват специални на този ден, за малчуганите се погрижи основният организатор на събитието-кметът Николай Мелемов. В творческите ателиета по интереси децата сътвориха уникалната картичка.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I