www.24smolian.com

3 деца са пострадали на пътя за 4 месеца, започва акция „Ваканция“

сряда, 8 юни 2016 г.0 коментара

10 деца и юноши до 17 години са пострадали при пътни инциденти в Смолянско по време на лятната ваканция през миналата година, отчетоха от „Пътна полиция"-Смолян. През първите четири месеца на 2016 г. на територията при ПТП са пострадали 3 деца и юноши до 17 години.
От 15 юни на територията на областта стартира традиционната акция на полицията „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!", като тя ще продължи до 31 август. Тя е насочена към ограничаване на причините и условията за възникване на пътно-транспортни произшествия с пострадали или загинали деца през лятната ваканция. Координирани са действията между органите на полицията и училищните ръководства за дните, в които са планирани ученически празненства за края на учебната година в различните възрастови групи, както и в дните, в които официално се закрива учебната година за безпроблемното им провеждане.
Засилено е полицейското присъствие и контролът на пътното движение в районите на учебните заведения в дните на официално закриване на учебната година.
24smolian.comИзпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН