Директорът на Общинския детски комплекс в Чепеларе Теодора Мандова получи почетна грамота „Неофит Рилски". Най–високият приз на Министерството на образованието и науката й бе връчено на сесия на Общинския съвет в родопския град.
„Вълнувам се, че именно вие получавате това отличие от МОН, не само като кмет, но и като родител. Знам какво е въздействието на Общинския детски комплекс върху възпитанието на нашите деца и ви благодаря, желая още много успехи на вас и децата от ОДК Чепеларе!", каза кметът Славка Чакърова.
„За 35 години отдадени на образованието в Чепеларе съм се стремила да работя отговорно, честно и със сърце", заяви развълнувана Теодора Мандова. Тя благодари на екипа си, на ръководството на Община Чепеларе в лицето на кмета и на председателя на Общинския съвет, на дарителите, родителите и децата, на Регионалния инспекторат  и най-вече на семейството си.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I