За поредна година Община Смолян организира младежката кампания „Мисия Смолян". Инициативата е свързана със създаване и поддържане на чиста и приветлива околна среда в града и в населените места в общината.
Документи за участие в кампанията ще се приемат от 13 до 24 юни от 08,30 ч. до 12,00 ч. и от 13,00 ч. до 16,30 ч. в приемна до централния вход на Общинска администрация – Смолян.
Кандидатите за участие в кампанията е необходимо да са навършили или да навършват 15 години не по-късно от 31 юли 2016 година, да са ученици или завършили средно образование през учебната 2015/2016 г. и да са с постоянен адрес в град Смолян или в селата в общината.
Документите, които е необходимо да се представят за включване в кампанията са: регистрационна карта с декларация по образец, качена на електронния сайт на Община Смолян, която може да се получи и в приемната за подаване на документи; карта за предварителен медицински преглед, попълнена от личния лекар, удостоверяваща здравния статус на ученика; лична карта на кандидата за участие в кампанията.
Първата смяна в кампанията стартира на 4 юли. Втора ще бъде в периода 18-29 юли, а трета-от 1-ви до 12 август.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I