www.24smolian.com

72-часа арест за дилъра-гастрольор с тревата, амфетите и кокаина

вторник, 14 юни 2016 г.0 коментара

Районна прокуратура-Смолян образува две незабавни производства за държане на наркотици. Привлечени като обвиняеми са 36-годишният Илиян И. и 26-годишният Севдалин Б., съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. Двамата мъже са от Търговище и маданското село Върбина.
До момента е установено, че на 11 юни в Смолян при извършен обиск на Илиян И. са били иззети над 11 грама марихуана, 64 грама метаамфетамини, 0,47 грама кокаин. При извършени по-късно претърсвания и изземвания в лек автомобил и в хотелска стая в Смолян, където е бил отседнал, са били открити и иззети 13 грама амфетамини, около 8 грама марихуана, 12 грама метаамфетамини и др. малки количества наркотици. При извършения разпит Илиян И. се е признал за виновен, като твърдял, че наркотиците били за лична употреба. Мъжът е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа.
На 12 юни от Севдалин Б. е било иззето бяло вещество на бучки, обвито в станиол, с брутно тегло 0,24 грама, реагиращо на амфетамин", посочиха от прокуратурата.
Незабавните производства ще бъдат внесени в съда за разглеждане в законния тридневен срок.   
По неофициални данни дрогата е била предназначена за британския събор, който се проведе през уикенда в смолянското село Полковник Серафимово.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН