www.24smolian.com

80-годишна бе открита мъртва в близост до реката в Тънка бара

вторник, 28 юни 2016 г.0 коментара


80-годишна жена бе открита мъртва в неделинското село Тънка бара, научи 24smolian.com. Тялото на жената е било в близост до коритото на реката. По първоначални данни няма следи от насилствена смърт, посочиха от Областната дирекция на МВР. Тепърва ще се изясняват причините за смъртта на възрастната жителка на селото.
70-годишната Фанка Георгиева пасяла овцете и се скрила в акациева горичка, докато премине задаващия се дъжд. При пороя, обаче, пада камък и я удря в крака. Жената загубила равновесие от удара и пада в крайпътната канавка, по която текла вече бурна дъждовна вода и се удавила.
Открил я кметът на селото Валентин Хаджииванов, който тръгнал към Неделино да докладва за нанесените щети от дъжда и тръгналите свлачища. Той подал сигнал на тел. 112.
„Жената се е скрила от дъжда под дърветата, но от ската над нея са се срутили камъни. Най-вероятно е била ударена, след което паднала в канавката край пътя. Там е имало много вода заради силния дъжд", коментира кметът на Неделино Боян Кехайов.
Крайпътната канавка е била дълбока около 30-40 см. Близките са отказали аутопсията, а в момента се разчиства свлачището към родното ѝ село, за да може да бъде прибрана в дома си.
24smolian.com
Снимки: Трафик нюз
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН