80-годишна жена бе открита мъртва в неделинското село Тънка бара, научи 24smolian.com. Тялото на жената е било в близост до коритото на реката. По първоначални данни няма следи от насилствена смърт, посочиха от Областната дирекция на МВР. Тепърва ще се изясняват причините за смъртта на възрастната жителка на селото.
70-годишната Фанка Георгиева пасяла овцете и се скрила в акациева горичка, докато премине задаващия се дъжд. При пороя, обаче, пада камък и я удря в крака. Жената загубила равновесие от удара и пада в крайпътната канавка, по която текла вече бурна дъждовна вода и се удавила.
Открил я кметът на селото Валентин Хаджииванов, който тръгнал към Неделино да докладва за нанесените щети от дъжда и тръгналите свлачища. Той подал сигнал на тел. 112.
„Жената се е скрила от дъжда под дърветата, но от ската над нея са се срутили камъни. Най-вероятно е била ударена, след което паднала в канавката край пътя. Там е имало много вода заради силния дъжд", коментира кметът на Неделино Боян Кехайов.
Крайпътната канавка е била дълбока около 30-40 см. Близките са отказали аутопсията, а в момента се разчиства свлачището към родното ѝ село, за да може да бъде прибрана в дома си.
24smolian.com
Снимки: Трафик нюз
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I