Мъж от златоградското село Цацаровци си отреди челни позиции с поведението си, дефинирано с житейската мъдрост „алкохолът не прощава", като последната му изцепка била преди дни.
41-годишният безработен родопчанин Р.Р. започнал да надига чашката още в 13 часа следобед. След като изпил две „патрончета" с ракия обаче, мъжът решил да си набави още. Поради липса на пари, Р.Р. се обадил по телефона на сина си, който живеел в Мадан, за да… купи още ракия и му я изпрати по автобуса до селото. Поръчката „бус-сървис" обаче била отказана от момчето, което междувременно се обадило на леля си и я предупреди за състоянието на баща си. Сестрата на Р.Р. се прибрала от работа в семейната къща, където живеел брат й, заедно с майка им. Разбирайки, че и тя не му е купила алкохол Р.Р. се ядосал и започнал да псува и заплашва роднините си. След думите „Никой нищо не може да ми направи", родопчанинът опитал да удари сестра си с пепелник, а след като тя побягнала, успял да я догодина и хващайки я за косата да я свали на земята…
Съдът в Златоград наказа с глоба в размер на 250 лева поведението на родопчанина. Според близките му, мъжът започнал често да употребява алкохол заради безпаричие и факта, че останал без работа.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I