Скаути от школите на грандовете „Милан", Ювентус", „Фиорентина" и „Цървена звезда" ще наблюдават младите футболни таланти от Кърджали, Смолян, Златоград и Момчилград.
Децата от клубовете „Арда", „Родопа", „Златоград", „Родопи", „Локомотив"-София, „Звездичка"-Бургас, „Суперстарс"-Пловдив, „ДИТ"-София, „Локомотив"-Дряново,  „Несебър", както и гръцкият ФК „Nestos Chrysoupoli" ще вземат участие в Международния турнир в Златоград „CHAMPION of CHAMPIONS 2016". Той се провежда за трета поредна година, а битките на стадион „Златоград" ще се изиграят в дните 28 юни-3 юли.
От тази година детският турнир е отбелязан в календарите на едни от най-големите футболни школи в света на футбола, а именно Милан", Ювентус", Фиорентина" и Цървена Звезда", като надпреварата ще бъде наблюдавана от специалисти от клубовете.
Турнирът в Златоград е предложен и е основен кандидат за организирането на първия в Европа, проведен извън Италия, Камп на Детската Академия на шампиона на Италия - Ювентус.
Надпреварата ще бъде открита от треньор №1 на България за 20 век-Димитър Пенев.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I