www.24smolian.com

В Мадан „обявиха война” на незаконни кошари, навеси и беседки

сряда, 22 юни 2016 г.2коментара

Общината в Мадан започна активни действия за премахването на всички незаконни постройки от тип „допълващо застрояване" според Закона за устройство на територията. Това са всички кокошарници, кошари, обори, навеси, беседки и други, които попадат в регулацията на града, в междублоковите пространства, по незастроени терени и други.
Проблемът с незаконните постройки датира повече от 20 години. Още в самото начало на града, необезпокоявани стопани, години наред без всякакви разрешителни изграждат най-различни помещения, в които отглеждат своите животни, въпреки закона.
Неугледните постройки вече са премахнати, а от Общината призовават всички жители, стопани на подобен тип незаконните кокошарници и колиби да ги премахнат в минимални срокове. Ако това не бъде изпълнено, те ще бъдат глобени според действащата нормативна уредба, посочиха от общинската администрация.
24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
23 юни 2016 г., 11:53

мадан се обезлюдява ежечасно, пък те за кокошкарници мислят. ей, фури, работа осигури за хората. като имат работа няма да имат кокошкарници

Анонимен
23 юни 2016 г., 18:44

Правилно. До кокошарниците ли опряхте..В Мадан останаха ли хора вобще?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН