В Чепеларе ще се проведе дебютното издание на музикалния фестивал „Полъх от минали мечти". Той е единствен за региона на Родопите. Организатори са Община Чепеларе, НЧ „Родопска искра 1880" и Сдружение на ресторантьори, хотелиери и търговци.
Фестивалът има конкурсен характер и целта му е да популяризира и съхрани традициите на българската градска и шлагерна песен от 60-те, 70-те и 80-те години от миналия век, да ги възроди и да им даде нов живот, както и да приобщи младите хора към тяхната непреходност и красота. Фестивалът ще даде възможност за изява на талантливи изпълнители от цяла България, ще подпомогне създаването на нови творчески идеи и проекти.
Четиричленно жури, съставено от професионалисти, ще оценява и класира участниците-изпълнители на шлагерна и стара градска песен в дните 2 и 3 юли.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I