www.24smolian.com

Полицията продължава да вади хлапета от баровете

понеделник, 27 юни 2016 г.0 коментара

Продължава провеждането на специализирани полицейски операции за контрол по спазване на режима за присъствие на малолетни и непълнолетни лица в питейните заведения, на обществени места, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Само в Смолян са установени пет непълнолетни лица, пребиваващи в нощен клуб. Уведомени и извикани са родителите, след което са предадени на тях, посочиха от полицията. Образувани са общо седем административни преписки, от които пет на родителите, като на едно от децата е съставен акт на настойниците му – баба и дядо, тъй като родителите му не са в страната. Служителите на РУ-Смолян са съставили един акт по наредбата на община Смолян на охранителя на нощното заведение, както и на управителя на същото заведение.
По време на нощните проверки е извършен контрол и ефективно противодействие на разпространението на наркотични вещества.
Реализираните полицейски операции са проведени с цел превенция върху противообществени прояви, хулиганства, побои и други деяния, нарушаващи обичайните норми за морал и поведение на обществени места и тя ще продължава да бъде осъществявана.
24smolian.com
           

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН