Най-хубавият плаж на Балканите е в Керамоти, но пък в Слънчев бряг са най-добрите дискотеки!? Във всяка една таверна в Керамоти храната е в пъти по-вкусна и по-истинска от всеки ресторант в Слънчев бряг, но пък българският курорт е рай за алкохолния туризъм, а под носа ти танцуват голи мацки…
Плюсове и минуси! Защо за родопчани е за предпочитане за почиват това лято в Керамоти, отколкото в Слънчев бряг?
Отговорите – в поредицата ни от утре.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Щото могат да си носят хляб, лютеница, салам, бира и да ядат в гората!

    ОтговорИзтриване
  2. Този хотел е уникален, няма по-хубав в целия Керамоти, бях там миналата година.

    ОтговорИзтриване
  3. А то щото в Слънчев бряг пък не могат да си ядат лютеницата направо на плажа. Откак се е отворила границата не ходя на нашето море. Може да е за 5 дни, ама взимам семейството и в Гръцко. Поне не се ядосвам, че ям скапана храна или не са сменени чаршафите и кърпите в хотелите като в България.

    ОтговорИзтриване
  4. Ако има пари всички знаем що е рай, дайте ни пари, акъл си имаме.

    ОтговорИзтриване
  5. Аман от такива като 17.04 часа, акъл имал пари нямал. Ако имаше акъл, парите нямаше да са проблем, тикво празна.

    ОтговорИзтриване
  6. Дайте на българина статия в интернет и след това му четете красивите коментари! Както в Гърция така и в България има красиви, китни и спокойни морски курорти. Сравнението в статията е изключително неуместно! Така че и единия царевичак и другия писали горните коментари са прави. Ако сте млади и луди, обичате летните купони, както нощем така и денем, Слънчев бряг е вашето място. Ще си изкарате страхотно без значение дали сте на квартира или хотел. Ако сте се информирали добре относно мястото в което ще отседнете ще останете доволни. Ако обаче търсите спокойствието, пиенето на бира по плажовете, игра на карти, четене на книга или просто спокойствието да слушате шума от вълните избирате някой от малките курортни градчета и села, които са в изобилие. Всичко опира до търсене на правилното място отговарящо на вашата представа за лятна почивка. Ето колко е просто! Без да дрънкате глупости за лютеници и акъл! Аман от граждани и акълии!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Браво. Страхотен коментар но надали ще ви разберат повечето.

      Изтриване
  7. Всеки си прави избор и сметки за нас Родопчаните ни е по- близло Керамоти отива се за 1,5 , а до нашето Черноморие 4-5ч и най - вече скъпите чадъри и шезлонги !!! Аз всяка година съм в Гърция и най- вече заради детето!!! Избора си е ваш !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Именно! Всеки сам избира как да прекара лятната почивка. Човек си прави сметката по различен начин и съответно и приоритетите са различни. Това е повече от нормално. Не разбирам защо трябва да се правят подобни сравнения. Още по- непонятни са ми горните коментари. Ако искам ще ям лютеница и ще пия пърцуца в гората, ако искам ще пия шампанско и ще ям трюфели! Какво си нося на плажа и как почивам пак го правя както аз искам! Първият коментар е толкова глупав, че оставам без думи!

      Изтриване
  8. Само да кажа на всички, които умират за гръцкото море, щото било по-хубаво от Слънчев бряг, че на българското черноморие не е само Слънчев бряг. На юг има достатъчно места, къмпинги и курортни селища, които са на ниво по-добро от гръцкото и като храна и като устройство. За съжаление в скапаната ни държава, ако може да се нарече държава, се прави само антиреклама.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I