Новата административна сграда на Районното мюфтийство в Смолян ще бъде открита днес. На събитието ще присъства и зам.-областният управител Андриян Петров, съобщиха от Областна администрация.
По-късно районният мюфтия Неджми Дъбов ще даде тържествена вечеря –ифтар, посочиха от мюфтийството.
24smolian.com 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Всевишния да е доволен. Бисмилях.

    ОтговорИзтриване
  2. И вие и всевишния в Турция!

    ОтговорИзтриване
  3. Няма лошо, само да кажат как събраха няколко милиона от волни пожертвувания.

    ОтговорИзтриване
  4. Кой от бедните помаци ще даде дарение, като едвам свързват двата края... Парите за такова строителство идват отвън ... службите да сисвършат работата, за която получават немалко пари

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I