Изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова изпрати до кмета Николай Мелемов благодарствено писмо, съобщиха от общинската администрация. В него се казва: „От името на Националното сдружение на общините в Република България и лично от свое име бих искала да изразя искрената си благодарност за гостоприемството и съдействието, което ни оказа община Смолян като съдомакин в ХІХ-тата Национална среща на финансистите от общините, която се проведе от 9 до 11 юни 2016 г. в Пампорово. Това голямо за НСОРБ и българските общини събитие събра за пореден път над 500 участници. Поради тази причина за нас беше от изключително значение мястото на провеждане на Срещата да отговаря на нейната представителност и значимост и сме благодарни за подкрепата, която община Смолян ни оказа в организацията и същинското провеждане на този мащабен форум.
Специална благодарност лично към Вас за това, че се включихте в Откриващата сесия на събитието и поздравихте участниците от името на общината –съдомакин.
Чрез Вас бих искала да благодаря и на г-жа Венера Аръчкова-зам.-кмет на община Смолян за участието й в Работната група за общинските финансисти. Участието на експерти с доказани професионални качества, с богат професионален опит и ангажираност с общинската работа като нея винаги се оценява високо от участниците. Използваме случая да поздравим г-жа Аръчкова и за удостояването й с наградата „Общински финансист –новатор 2016 г." в категория „Община с население между 10 000 и 60 000 души", посочва Чавдарова.
Тя изразява искрена благодарност и към Димитър Настанлиев, директор на дирекция „Финансово-счетоводна дейност и бюджет", който е оказал неоценимо съдействие в логистичното обезпечаване на събитието. Чавдарова отбелязва и перфектната организация на посещенията, включени в съпътстващата програма на срещата.  В заключение изп.директор на НСОРБ благодари за предоставената възможност да се насладят  на очарователните изпълнения на Танцово студио „THE ONE" , Смолян с ръководител Златина Щонова. Участниците в срещата са оценили  по достойнство ефектното и въздействащо представяне на ФА „Родопа" –Смолян с ръководител Петър Янев.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I