www.24smolian.com

След турнето на Валя Балканска в САЩ: Стотици родни „американци“ идват за Роженския събор!?

сряда, 8 юни 2016 г.1коментара

По време на турнето си в САЩ Валя Балканска е призовавала всички българи, живеещи отвъд океана да се завърнат в родината, защото „България е уникална и незабравима страна". Това сподели самата народна певица, цитирана от „Фокус". Космическият глас се завърна само преди дни от едномесечното си турне с гайдаря Петър Янев в САЩ и Канада.
Концерти са били изнесени в няколко големи градове. По нейните думи, българите, които живеят и работят в чужбина, са ги посрещнали с много радост и вълнение. „Едни се смееха, други плачеха от радост, носталгията по родината им е голяма. Тези, които са там, мислят как да се върнат, а тук пък мислят как да отидат в чужбина", каза Балканска и допълни, че много от тях са споделяли, че им липсва родината и мислят след време да се върнат отново и завинаги да останат да живеят в България. „Бяха толкова щастливи и доволни от нашето присъствие и от концертите, и много хора казаха, че това лято ще дойдат в България специално за Роженския събор, защото са жадни за български фолклор", допълни още Валя Балканска.
24smolian.com

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
8 юни 2016 г., 17:17

Дано Валя не се е излагала че вече не може да пее. Това е като комара-трябва да осъзнаеш кога да спреш за да не ти се смеят..ха.ха

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН