Смолянчанка поде кампания в подкрепа на безрък фотограф. Люба Ангелова отправи призив във Фейсбук да бъде помогнато на Цветан Маджаров.
Освен, че няма ръце, Цветан не може и да чува. За да си купи слухов апарат са му необходими 3 700 лв.
„Много от нас имаме направени снимки от него, а на колко е подарил ние сами си знаем. Сега Цветан се нуждае от помощ-може би малко знаете, че човекът с голямо сърце без ръце не може да чува. За да си купи апарат и започне да чува са нужни над 3700 лв. Реших, че ние, хората, можем да му помогнем, като давам една идея. При Цецо има може би към 17 000 бр. направени снимки и моето предложение е ние да си купим тези фотоси. Събраните средства ще покрият разходите за покупка на апарата", пише в социалната мрежа Люба Ангелова.
Тя се обръща към всички читалища, училища, детски градини, предприятия, партии, хотели и граждани да подемат тази кампания. „Цветан  често отсяда в ресторант „Кипарис алфа" и там може да се намери. Неговият тел. е 0896 350 986, но той няма да ви чуе, но пък може да му пишете съобщение и да го поканите да дойде и ще ви покаже снимките. Ние сме малък град и се познаваме и може по този начин да помогнем. Само ако знаете, колко му тежи чантата, а тя е пълна със снимки? Вярвам, че ще срещна подкрепа от вас и ще покажем, че в беда сме заедно", призовава Люба Ангелова.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Уникална инициатива, браво. Вярвам, че смоленчани няма да оставят съгражданина си в беда.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I