Желаещите да ползват лукса по време на лятната почивка на метри от най-хубавия плаж на Балканите, имат възможност да отседнат в новия корпус SUNSET LUXURY в Керамоти. Той вече отвори врати за туристите.
SUNSET LUXURY APARTMENTS e елегантен, луксозен и модерен комплекс, който предлага отлични условия за ваканция, пълноценен уикенд и незабравимо лятно приключение. Потопете се в уюта и комфорта на нашите стилно обзаведени апартаменти:
10 мезонета (две спални, всекидневна с кухненски бокс с разтегателен диван) - единия от тях е с асансьор с платформа за инвалиди – с капацитет максимум 6 човека. Към всеки мезонет има екстра - 1 велосипед;
3 тристайни апартамента (две спални, всекидневна с кухненски бокс с разтегателен диван) - с капацитет макс. 6 човека;
22 двустайни апартамента (една спалня, всекидневна с кухненски бокс с разтегателен диван) - с капацитет макс. 4 човека.
Всеки апартамент се състои от просторна всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс и кът за хранене, спалня, баня с душ-кабина, веранда с барбекю. Стаите имат климатици, оборудвани са с LED телевизори със сателитна телевизия и безжичен интернет (Wi-Fi).
Кухненският бокс е обзаведен с модерни електроуреди и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. В близост има супермаркет, фурна за закуски и хляб и кафенета. А за любителите на морските деликатеси и традиционната гръцка кухня ресторантите и таверните около комплекса са истински кулинарен рай. Ще усетите топлината и приятелската атмосфера и ще се поглезите с изискани специалитети.
За гостите на комплекса са осигурени безплатни паркоместа, а за най-малките гости е изграден детски кът на открито.
Sunset Luxury се намират от 50м до 150м от идеалния плаж, който е без такси за вход, чадъри и шезлонги. Усмихнат и приветлив персонал с удоволствие ще Ви посрещне и ще се погрижи за Вашия приятен престой в комплекс SUNSET LUXURY APARTMENTS.
Страницата SUNSET LUXURY APARTMENTS във Фейсбук - тук


24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I