Туристи за един ден от областите Кърджали, Смолян и Хасково, които са решили да прекарат горещия неделен ден на плажовете във Фанари, Мароня, Крионери и другите курортни селища в Северна Гърция, бяха неприятно изненадани на ГКПП „Маказа" от изселниците, съобщават колегите от 24rodopi.com. „Пристигнахме уж рано, преди 7.00 часа,, а опашката от коли е повече от километър и половина. Оказа се, че изселниците се прибират за
Турция след Рамазан Байрам през „Маказа". Отиваме на почивка, а е нервно" , коментира Бекир Али от Бенковски, който води семейството си във Фанари. Съжалява, че не е тръгнал през ГКПП "Златоград".
Традиционно пунктът "Маказа" е предпочитан от туристите от областите Пловдив и Пазарджик. В колоните се виждат коли с румънска и молдавска регистрации.
24smolain.com
На снимките:
8.35 часа. Тези коли ще минат в Гръцко след около два часа;
9.30 часа. Добра новина - гишетата се виждат
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I