„Резултатите от местните избори убедително сочат, че ГЕРБ е истинска народна партия. Ние спечелихме не само областните центрове, но и в малките градове, в много от селата. При обиколката ми из Смолянска област, а и навсякъде другаде, се срещаме не само с партийните структури, но минаваме през оживените места и разговаряме с хората. Те казват какви са проблемите, дали одобряват и какво не одобряват от политиките, дават добри препоръки, които ние зачитаме". Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов в Смолян, след като направи обстоен анализ на резултатите от местните избори през 2015 г. за всяка от десетте общини на Смолянска област. Зам.-председателят изрази доволството си от факта, че ГЕРБ спечели изборите в 5 от общините. Той призова кметовете, общинските ръководства на партията и съветниците да не късат връзката си с хората, защото тя е твърде ценна и има решаващо значение за авторитета на ГЕРБ като управляваща партия, без алтернатива в България.
Цветанов изтъкна, че за ГЕРБ президентският вот е важен, защото ще се отчете поредната изборна победа, а и защото по този начин отново ще се докаже подкрепа за правителството на Бойко Борисов.
„Единственият ни ангажимент в предстоящите президентски избори е да победим", подчерта Цветан Цветанов. Зам.-председателят на партията благодари на областния координатор Мелемов за добрия микроклимат, който е създал в общинските структури за максимално самостоятелна работа, но подчерта, че това за тях означава отговорност за резултатите от последващите избори. Благодари също на депутата д-р Даниела Дариткова за изключително качествената й дейност като председател на здравната комисия. Цветанов оцени високо активността и на областния управител Недялко Славов. Каза, че той е човекът, който познава в детайли всеки проблем и се ангажира да го представи пред съответните министри. „Знайте, че когато поставите пред него въпросите, те винаги отиват до ресорния министър и правителството им търси решение", заяви още Цветан Цветанов. Срещата със структурите на ГЕРБ в Смолянска област се състоя в залата на планетариума и на нея присъства областното ръководство, съветници кметове на населени места и членове на партията.
„Малките населени места са най-съществените. На нас ни трябва чистотата в отношенията между хората", заяви на среща с граждани и членове на ГЕРБ в Чепеларе Цветан Цветанов. „Ние сме партия със своя идентичност, със силен дух, с отговорност за думите и делата си", посочи още Цветанов.
Цветан Цветанов в Баните: С екипа на ГЕРБ можем да покорим всяка височина
„С този екип, с който работим в ГЕРБ, можем да покорим всяка височина", бе категоричен в Баните Цветан Цветанов. „По време на предизборната кампания енергията ни е впрегната само в това да спечелим изборите, а след като вече ги спечелим, идва и отрезвяването – да свършим това, което сме обещали. Затова съм тук, за да знам къде какви са проблемите и да съобщя за тях на премиера Бойко Борисов", отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ. Той подчерта, че сега страната ни е в добра кондиция – със стабилна централна власт, с парламент, който работи активно, и със силната партия ГЕРБ в него.
На всички срещи присъстваха областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов, както народният представител д-р Даниела Дариткова.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Купиха изборите, и какво направиха за областта? Дневно 7 души се изселват. За година това е едно село като Борино....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I