www.24smolian.com

Тодор Бозуков се „изповяда“ 8 месеца след вота: Загубих изборите в Чепеларе, още ме боли!

вторник, 12 юли 2016 г.0 коментара

Тодор Бозуков е приел изключително трудно загубата на местните избори в Чепеларе, където влезе в битка за втори пореден мандат. Това обяви самият той по време на визитата на Цветан Цветанов в региона.
Припомняме, че местният вот бе спечелен от кандидата на Реформаторския блок Славка Чакърова.
Според общинския лидер на ГЕРБ в Чепеларе обаче, Общината се управлява не от Реформаторския блок, а от без безпринципна коалиция, в която единият зам.-кмет е общински ръководител на БСП, а другият представлява „Движение 21 век" на Татяна Дончева. „И осем месеца след като са минали изборите, отчитайки какво се случва в общината, болката е още по-голяма, защото се вижда, че са загърбени добрите проекти и идеи, а общината е превърната в малък увеселителен парк", смята Бозуков.
Относно загубата на ГЕРБ в Чепеларе, Цветанов посочи, че негативът може да се превърне в позитив, защото в тази ситуация ГЕРБ може да укрепи структурата и както се развива в момента – с нови амбициозни хора, да спечели следващите избори.
Цветанов заяви, че е убеден, че кметицата, която спечели изборите в Чепеларе, не се чувства никак комфортно с коалицията, сформирана на втория тур – от Реформаторски блок плюс партии и структури от най-лявата до най-дясната част на политическия спектър.
24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН