www.24smolian.com

Цветан Цветанов с тур в Смолянско-срещи с членове, анализ на местните избори в региона

петък, 8 юли 2016 г.0 коментара

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Смолян на 9-ти и 10-ти юли, съобщиха от пресцентъра на партията.
В събота Цветанов ще направи инспекция на обекти в град Девин във връзка с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност. Той ще се срещне със собственици на жилища в блокове Д-3, Д-4 и Д-5 в квартал „Врътлек" на Девин.
Зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с актива на партията в община Борино в ресторант „ТИМ". След това Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в хотел „Диамант" в Доспат.
В 15:30 часа Цветанов ще се срещне с жители на община Баните в бар „Рай". След това председателят на ПГ на ГЕРБ ще присъства на празника на село Петково.
В 18.00 часа в събота Цветан Цветанов ще представи анализ на изборните резултати на ГЕРБ от местните избори в област Смолян.  На събитието, което ще се проведе в залата на Планетариума, ще присъстват областното ръководство, общинските ръководства на ГЕРБ  в Смолянска област, общински съветници, кметове на населени места и членове на партията.
В неделя зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с актива на партията в Чепеларе в кафе "Елинген".
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН