www.24smolian.com

Драмата в Рудозем: Самоубийцата закупила жилището с обезщетението за смъртта на баща й!?

четвъртък, 14 юли 2016 г.0 коментара

Младата жена, която скочи от осмия етаж на блок в Рудозем, закупила жилището преди няколко месеца, разкриха за 24smolian.com съседи на сложилата край на живота си Юксела Д. По думите им, семейството на 20-годишната придобило апартамента с парите от обезщетение за смъртта на баща й. Мъжът загинал при трудов инцидент в „Горубсо-Златоград". Отскоро в него
живеели Юксела, заедно с детенцето си, майка си и едната от сестрите си. Във фаталната нощ, 4-годишното й момиченце било заедно с баба си и леля си в семейната къща в село Чепинци. Юксела имала връзка с момче от Рудозем, разказаха познати на младата жена. По думите им, между двамата имало спор, часове преди Юксела да полети от осмия етаж на най-високата сграда в родопския град.
Припомняме, че сигналът за инцидента е бил подаден около 1,30 часа във вторник от 19-годишен. Младата жена се е хвърлила от терасата на жилище, намиращо се в сграда на ул."Атанас Буров". Не са установени първоначални данни за насилствена смърт. Образувано е досъдебно производство.
Юксела Д. забременяла още като ученичка и родила едва на 16 години. С бащата на детето не поддържали отношения, разказаха близки на семейството. Младата жена искала да започне работа.
На снимката: Блокът, от чийто последен етаж се е хвърлила младата жена
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН