www.24smolian.com

Разбити тротоари в центъра заради обект на общински съветник

сряда, 27 юли 2016 г.1коментара

Тротоар в централната част на Смолян е разбит заради строителните дейности по обект, собственост на общински съветник в родопския град, алармират жители на областния център, които ни изпратиха и снимки.
„Убеждаваме се, че в нашата страна законите не са създадени за всички. Така наречените силни на деня правят каквото си искат. Става въпрос за един недовършен строеж в центъра на Смолян, за който се знае, че е на местен бизнесмен и общински съветник. Ежедневно майки с колички се чудят как да преминат. Защо трябва да се руши нещо, което е направено с парите на смолянските данъкоплатци?  Редно е въпросният господин да възстанови тротоарната настилка, след като е разрушена от неговия строеж", ни написаха възмутени смолянчани.
„Обръщаме се към община Смолян и другите институции да направят проверка, а не да бездействат. Вече повече от година и половина продължава този строеж в центъра на Смолян. Движението в този район е много натоварено и не е изключено да стане и катастрофа, защото тротоарът е неизползваем, а хората са принудени да вървят по уличното платно. Молим въпросните институции да се самосезират. Това, че господинът е бизнесмен и общински съветник не го прави недосегаем, а и самият той обявява, че ще работи за хората. Ами първо да си възстанови тротоарната настилка , за да не стане причина за пътно-транспортно произшествие, тогава да се заема с въпросите и проблемите на гражданите, които са го избрали на този пост. Хора като него, които се определят като политици трябва да бъдат за пример за останалите си съграждани", завършват писмото си жители на областния град. 
24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
29 юли 2016 г., 18:20

Богаташите си правят каквото си искат и никой нищо не може да им каже.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН