www.24smolian.com

Още за трагедията с родопчанките в Испания: Колата с ягодоберачките била претъпкана, зад волана била жена от Мадан (снимки)

петък, 15 юли 2016 г.0 коментара


Фаталният автомобил, който бе помлян от ТИР на магистрала в Испания, е бил управляван от жена от Мадан, научи 24smolian.com от отлично осведомени източници. Превозното средство било буквално натъпкано с жени, които се връщали от работа на ягодова плантация край село Иния, провинция Авила. Водачката трябвало да пресече магистралата, но не преценила разстоянието на приближавалия с висока скорост тежък камион. Пренатовареното возило с гурбетчийките не успяло да се изнесе навреме от пътното платно и тогава последвал сблъсъка.
„Три жени на възраст 39 и 42 години са загинали при катастрофата", посочи кметът на Неделино Боян Кехайов за 24smolian.com, позовавайки се на информация на българското посолство в Испания. Жените са от родопския град. Както вече писахме, в автомобила пътували 11 души. Девет от ягодоберачките са от Неделино, една от Мадан и една от златоградското село Старцево. На място загиват две от родопчанките. Третата умира по-късно в болница. Състоянието на други три от жените е тежко. Една от тях е в кома.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН