www.24smolian.com

Сдружение „Рожен”: Заедно доказахме, че съборът е символ на обединение и родолюбие, патриотична кауза в името на България!

вторник, 19 юли 2016 г.0 коментара

Сдружение „Рожен–Наследство в бъдещето" благодари на всички българи, дошли на Събора на Народното творчество и животновъдство „Рожен – 2016".
„Благодарим Ви, че засвидетелствахте уважение към нашите традиции, поклон пред десетките хиляди родолюбци, които заедно събудиха Родопа планина с българския химн! Единението ни на Рожен показва, че носим в сърцата си България!
Сърдечни благодарности на всички участници и партньори на Събора на народното творчество и животновъдство„Рожен 2016". Без вашата съпричастност и отдаденост магията „Рожен" нямаше да се случи. В такива моменти Рожен е България и България е Рожен!
Благодарим, че всички заедно доказахме, че Роженският събор е символ на обединение и родолюбие, патриотична кауза в името на България.
С подобни инициативи ставаме все по-силни и сплотени, ставаме повече Българи!
Убедени сме, че здравите ни корени са в непреходната ни духовност, култура и родовата памет, а нашата задача е да предадем тези ценности на иднитепоколения.
Всички ние почитаме и съхраняваме българските традиции и ще ги пренесем в бъдещето чрез инициативи, които събуждат националното самоуважение, самочувствие и гордост", посочват от Сдружението.
24smolian.com


Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН