В резултат на активна дейност на служителите от група „Криминална полиция" на РУ-Девин, при ОД МВР – Смолян, са намерени и иззети над 200 грама амфетамин. На 25.08.2016 г. в РУ-Девин е постъпил сигнал, че 16-годишен младеж от Девин, познат на полицията, държи наркотични вещества. Около 12.00 ч. на КПП-Забрал, на влизане в града, служители на Районното управление са спрели за проверка товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 50-годишен мъж, в който16-годишното момче пътувало на стоп. При извършено претърсване в кабината на автомобила, са открити и иззети 2 броя полиетиленови плика с бели бучки, с общо тегло 204 грама. При извършения полеви наркотест, реагират на амфетамин. Младежът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Девин и по случая е образувано досъдебно производство.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I