Мадански полицаи са разкрили кражба на пари, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На 18 август е била получена жалба от 65-годишен жител на гр. Мадан за извършена кражба на 100 лева от стая в общежитие в града. В резултат на незабавно проведените оперативни действия на служителите на РУ-Мадан като извършител на деянието е установена – А. Ж. 36-годишна жена от гр. Мадан.
Смолянски полицаи са разкрили кражба на мобилен телефон. Припомняме, че служителите на РУ-Смолян са установили, че на 06.07.2016 г. в гр. Смолян, бул. "България", до МБАЛ-Смолян, около 18:00 ч. З. К. /39-годишен/ от с. Чурка, общ. Мадан, намира мобилен телефон "Lenovo", собственост на 48-годишна жена от гр. Смолян, като не е съобщил за него на собственика или на органите на МВР.
На 21.08.2016 г. в РУ-Смолян е получена жалба от 41-годишен жител на от гр. Смолян, за това, че през периода 03.07.2016 г. - 20.08.2016 г. от домa му в гр. Смолян неизвестен извършител е отнел от владението му сумата от 3150 евро, съхранявани в гардероб в стая на обитаваното жилище. Начинът на извършване и щетите са в процес на изясняване. По случая работят служители на РУ-Смолян.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I