В РУ-Смолян е започнато незабавно производство производство за кражба на гориво срещу 50-годишен жител на областния град, съобщиха от полицията. На паркинга до Митническо бюро - Смолян мъжът е отнел около 40 литра дизелово гориво от служебен автомобил "Ман", собственост на акционерно дружество. Местопроизшествието е запазено и е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР - Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
Криминалисти от РУ – Смолян установиха евентуалните извършители на кражба и опити за кражба, извършени в Смолян.
80 литра дизелово гориво е било задигнато от метален варел в необитаемо жилище в областния град. Опит за кражба от гараж на къща е бил направен чрез срязване на дръжка на ролетна врата.
В резултат на проведените оперативно – издирвателни мероприятия и извършените процесуално-следствени действие се установява, че евентуални извършители на двете деяния са З.Р.К. на 26 години от гр.Смолян и К.В.Б. на 35 години от гр.Смолян. Работата п о двата случая продължава.
24smolian.com
          
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Добре е да се знае, че разкриването на евентуалните извършители на кражбата на 80 литра дизелово гориво и опита за кражба от гараж е станало с помощта на охранителите от Охранителна фирма "АЛФА СОТ СЕКЮРИТИ" ЕООД - работещи на територията на гр. Смолян. Това са момчета, които не се натрапват със своето присъствие, но по всяко време на денонощието могат да се видят по улиците на областния град и на които винаги може да се разчита.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I