www.24smolian.com

50-годишен отмъкна нафтата от камион на „митничарски” паркинг, задържаха двама за кражби

сряда, 3 август 2016 г.1коментара

В РУ-Смолян е започнато незабавно производство производство за кражба на гориво срещу 50-годишен жител на областния град, съобщиха от полицията. На паркинга до Митническо бюро - Смолян мъжът е отнел около 40 литра дизелово гориво от служебен автомобил "Ман", собственост на акционерно дружество. Местопроизшествието е запазено и е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР - Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
Криминалисти от РУ – Смолян установиха евентуалните извършители на кражба и опити за кражба, извършени в Смолян.
80 литра дизелово гориво е било задигнато от метален варел в необитаемо жилище в областния град. Опит за кражба от гараж на къща е бил направен чрез срязване на дръжка на ролетна врата.
В резултат на проведените оперативно – издирвателни мероприятия и извършените процесуално-следствени действие се установява, че евентуални извършители на двете деяния са З.Р.К. на 26 години от гр.Смолян и К.В.Б. на 35 години от гр.Смолян. Работата п о двата случая продължава.
24smolian.com
          
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
3 август 2016 г., 11:43

Добре е да се знае, че разкриването на евентуалните извършители на кражбата на 80 литра дизелово гориво и опита за кражба от гараж е станало с помощта на охранителите от Охранителна фирма "АЛФА СОТ СЕКЮРИТИ" ЕООД - работещи на територията на гр. Смолян. Това са момчета, които не се натрапват със своето присъствие, но по всяко време на денонощието могат да се видят по улиците на областния град и на които винаги може да се разчита.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН