www.24smolian.com

Консулът ни в Мадрид към кмета на Неделино: Проявените от Вас съчувствие и човечност са безценен пример!

вторник, 2 август 2016 г.0 коментара

„Бих  искал да отправя  своята сърдечна благодарност  за отличното сътрудничество,    проявената от Вас отговорност и безкористно оказаното съдействие на посолството на Република България вМадрид във връзка с трагичния  инцидент в град Авила от 14 юли 2016 г.", се посочва в писмо от консула ни в Испания до кмета на Неделино Боян Кехайов.
Припомняме, че три жени от Неделино загинаха при катастрофа на магистрала. Инцидентът почерни целия родопски град, а ръководството на Общината обяви тридневен траур.
„Казват, че животът има такъв смисъл, какъвто сам човек му придаде. Днес не е лесно да открием този смисъл, за да реализираме целите и мечтите си. Иска се много воля и усилия. Но точно заради това, проявените от Вас съчувствие и човечност са безценен пример за това как може да живее човек в гражданско общество, въпреки несгодите и трудностите на днешното време. Защото, какъв по-добър смисъл доже да придаде на живота си човек от това да живее достойно и да помага на другите", се казва още в писмото от посолството ни в испанската столица Мадрид.
24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН