www.24smolian.com

Карадайъ на празника в Рудозем: Властта е ненормална, ГЕРБ може да разчита на нас като отговорна партия, но не и на партньорите си

събота, 13 август 2016 г.2коментара

На празника на миньорите в Рудозем лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ определи управлението на страната като "нестабилно", защото е "е погрешно конструирано". Според Карадайъ има сериозно разминаване между управленската програма на правителството, представена в началото на мандата му, и действията на централната власт. „Виждаме действия, които са за разделение на обществото, а не за обединение. Нещо повече, когато става въпрос за важни решения за държавата, в Народното събрание основната партия единствено и само може да разчита на системните, отговорни, национално-отговорни партии като Движението за права и свободи, a не може да разчита на своите коалиционни партньори. Ето това е ненормалната власт. Преди близо 2 години представителите на управляващата партия отчетоха съвпадения на тяхната и нашата програма и въпреки това, когато се стигна до изработването на формулата за правителството казаха „но" припомни Карадайъ. За това днес се обръщам към вас да ви благодаря за единството, с което постигнахме този добър резултат на местните избори в Рудозем, да ви призова да бъдем така единни и на предстоящия президентски вот и да обърна внимание на всички, че ние сме отговорна партия, но ще кажем „не" на това „но", заяви Карадайъ, цитиран от пресцентъра на ДПС.
Организатори на празник на миньорите в Рудозем бе кметът Румен Пехливанов и съорганизатори „Рудметал" АД и „ГОРУБСО-Мадан" АД. На празника присъстваха Адриан Петров зам.- областен управител на област Смолян, евродепутатът Неджми Али, кметове и председатели на общински съвети на ДПС от родопските общини. 
Снимки: Мехмед Билял
24smolian.com

Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
13 август 2016 г., 19:24

Tova pozdrav za min1orite lie ili pred izborno iskazvane

Анонимен
13 август 2016 г., 19:36

Тези които крадяха 20 години искат още да крадат . Няма вече да видите власт , депесе

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН