Условна присъда за Милко М. след ареста в Полковник Серафимово

Година и шест месеца затвор получи 32-годишният Милко М., който бе спипан с наркоплантация в смолянското село Полковник Серафимово. Младият мъж ще стегне багажа към пандиза ако обаче отново пристъпи закона в следващите 4 години, решиха районните магистрати в Смолян. Условната присъда жителят на Севлиево получи след споразумение с прокуратурата, разказаха за 24smolian.com запознати със случая.
Припомняме, че акцията на полицията бе извършена на 23 март т.г. В къщата на дядо си, Милко М. отглеждал 69 растения канабис с различна височина, засети в 28 броя пластмасови кошове за смет, шест текстилни кутии, два чувала, една отрязана наполовина ПВЦ бутилка от бира, както и в 20 пластмасови чаши. Общо нетното тегло на изсушената листна маса е било 836.80 грама. В къщата са били намерени и пакети с 0.968 грама и 3,810 гр. марихуана.
Както вече 24smolian.com първи писа, 32-годишният Милко М. се занимавал официално с продажба на обувки втора употреба от Англия. 32-годишният мъж търсел пазар за стоката си в региона, разказаха малко след ареста жители на Полковник Серафимово.
При акцията през март бяха иззети и общо 80 гр. марихуана от две къщи в селото, собственост на британски граждани.
Милко М. е жител на град Севлиево. От близо година обаче се преместил да живее сам в къщата на дядо си в Полковник Серафимово. „Усмихнат, дружелюбен човек. Не се набиваше на очи. Нямало е конфликти между него и други жители. Кой да предположи, че всъщност е дошъл, за да отглежда дрога?", споделиха пред репортер на 24smolian.com местни жители.
Милко М. ще трябва да плати и глоба в размер на 3 500 лева. 
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I