www.24smolian.com

Над 70 дами от Смолян ще разискват „Участието на жените в политиката”

четвъртък, 15 септември 2016 г.0 коментара

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и Жени ГЕРБ-Смолян организират семинар на тема „Насърчаване участието на жените в европейската политика". Той ще се проведе на 16 и 17 септември в хотел „Орлица" – Пампорово.
Освен Уручев участие във форума ще вземе колегата му в ЕП Мария Габриел, председателят на дамската структура Ирена Соколова, депутатът д-р Даниела Дариткова, кметът на Смолян Николай Мелемов, областният управител Недялко Славов.
Лекцията на Мария Габриел ще бъде за добрите европейски практики в равнопоставеността на жените и мъжете в политиката на национално ниво, а също за квотния принцип като инструмент за балансирано представителство на жените в системата за политическо управление.
Темата на Ирена Соколова е „Засилване участието на жените в европейската и националната политика и управлението на страната".
Петя Пенева – консултант по публична и медийна изява, ще говори за комуникациите по време на кампании и събития, за протокола и етикета на жените в политиката.
„Възможно ли е жените в политиката да върнат доверието и да променят характеристиките на думата „политик" – на този въпрос ще отговори доц. Антоанета Христова, политически психолог и директор на Института за изследване на населението и човека към БАН. 
Участие във форума ще вземат над 70 дами от област Смолян. 24smolian.comИзпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН